Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.35 uur

Utrecht, 10-11-2010

Verkeersongeval met gewonden

AMERSFOORT Op dinsdagmorgen 9 november vond op de Holkerweg een aanrijding tussen een bestelauto en een fietsster plaats. De fietsster en een achteropzittend kind raakten licht gewond.

Rond 08.40 uur fietste het 26-jarige slachtoffer met haar dochtertje van 2 jaar oud over de Holkerweg in de richting van de Paladijnenweg (spoorzijde) toen zij geen voorrang kreeg van de 44-jarige bestuurder van een bestelauto die uit de richting van Ringweg Koppel kwam. De vrouw en haar kind, beiden inwoners van Amersfoort, vielen op de grond en liepen licht letsel op. Beiden werden voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestelauto van de Amersfoorter had lichte krasschade.

Gestolen bromfiets

AMERSFOORT De politie heeft dinsdagmiddag een 39-jarige Amersfoorter aangehouden omdat hij op een gestolen bromfiets reed.

Surveillerende agenten zagen de verdachte rond 15.35 uur op een bromfiets stappen op de Arnhemseweg. Hij droeg geen helm en kreeg een stopteken. Bij controle van de bromfiets bleek dat deze op 5 november was gestolen op de Stationsstraat. De man werd aangehouden en ingesloten. De bromfiets werd in beslag genomen.