Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

SNT & Friends staan op tegen kanker

"Medewerkers, relaties en klanten staan op voor KWF Kankerbestrijding"

woensdag 10 november 2010

Zoetermeer, 10 november 2010 - Customer care specialist SNT staat vandaag op tegen kanker. Vanavond presenteert Ruben Nicolai op Nederland1 de TV show Sta op tegen kanker. SNT verzorgt de opvang van alle telefoongesprekken tijdens deze uitzending. Om 20:30 uur zitten de vrijwilligers klaar om alle nieuwe donateurs van harte welkom te heten.

Wereldwijd werken wetenschappers naar de dag toe dat kanker niet meer dodelijk is. Bekend en onbekend Nederland zet zich vanavond massaal in om de strijd tegen kanker aan te gaan. Ook SNT & Friends staan achter dit initiatief en ondersteunen deze actie. Honderden vrijwilligers in Ede, Groningen en Zoetermeer staan op tegen kanker door alle telefoontjes te beantwoorden. SNT hoopt hiermee haar steentje bij te dragen aan een succesvolle actie Sta op tegen kanker.

Over SNT
De aanbieder van contact center services in Nederland met 25 jaar ervaring. SNT werkt in Nederland en België voor klanten in diverse sectoren zoals verzekeringsmaatschappijen, banken, diverse A-consumentenmerken, IT-bedrijven, nutsbedrijven en internet service providers. Daarnaast wordt SNT regelmatig ingeschakeld bij overheidscampagnes, televisie of goede doelenacties en gemeentelijke projecten. Op basis van een multi-channel aanpak via onder meer telefoon, internet, SMS en chat werkt SNT resultaatgericht om de wensen van haar klanten te kunnen realiseren op het gebied van bijvoorbeeld klanttevredenheid, kostenbeheersing en verkoop.