Gemeente Dongen

Dongense Sociale Gids

Publicatiedatum: 10-11-2010

Op vrijdag 1 oktober openden de wethouders van de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk de Digitale Sociale Gids voor hun eigen gemeente. Deze digitale gids is tot stand gekomen door een samenwerking van de drie gemeenten én de provincie Noord Brabant en wordt door iedere gemeente beschikbaar gesteld voor de eigen inwoners en voor instanties die werkzaam zijn op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wat kunt u met de digitale sociale gids?

Van achter uw PC kunt u informatie zoeken over onderwerpen die betrekking hebben op het gebied van (aangepast) wonen, welzijn en zorg. U kunt nagaan of die informatie en diensten in uw nabije omgeving te vinden zijn en u kunt de producten en aanbieders met elkaar vergelijken. Kortom, de Sociale Gids is een verlengstuk van het Zorgloket in het gemeentehuis.

Organisaties en aanbieders

Organisaties kunnen zich bekendmaken via de digitale Sociale Gids. Zij kunnen hun producten duidelijk omschrijven en onder de aandacht brengen. Het is dan ook van belang dat die informatie wordt aangeleverd door de organisaties en aanbieders. Wilt u als organisatie opgenomen worden in de digitale sociale gids, dan kunt u er zelfs voor kiezen om zelf uw gegevens actueel te houden. Kijk voor meer informatie op www.socialegids.dongen.nl of mail naar service@biblionetid.nl.

Mist u nog informatie?

Mist u, als inwoner van de gemeente Dongen, nog een instantie of zorgaanbieder? Dan kunt ook u dat melden via de digitale Sociale Gids. Er wordt dan contact gezocht met die instantie om te zorgen dat hun informatie wordt opgenomen. De Digitale Sociale Gids blijft dus groeien en wordt zo steeds completer. De Dongense digitale Sociale Gids is te vinden via www.socialegids.dongen.nl.