Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Nieuws van de Animatie Compagnie

Nieuwe website voor alle vrijetijds-informatie
De recreatiesector staat nooit stil. In de afgelopen decennia is er veel kennis ontwikkeld en vergaard over allerhande onderwerpen binnen deze sector. Die wordt nergens centraal gedeeld. Tot nu toe. Surf naar www.sfeerenvrijetijd.nl en vindt daar alle kennis en informatie gebundeld op een duidelijke website. Of het nu gaat om beleving, leermethoden, uitgewerkte activiteiten, werken in de sector, alles is gemakkelijk en snel te vinden. Wekelijks wordt hij aangevuld en geactualiseerd, dus voortdurend up-to-date. Vanaf het voorjaar 2011 zal hier ook een gratis activiteiten database en programmeermodule op te vinden zijn. Middels een nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden, meld u aan via info@sfeerenvrijetijd.nl. Dit initiatief van Olivier Oostelbos van Jelloo BV, tevens presentator tijdens de dinershow van RECRON, en de Animatie Compagnie is sinds 1 november jl. online.

Meet en Greet
Dora, Diego, Kai-Lan en Spongebob, kinderen zijn helemaal dol op ze. De Animatie Compagnie verzorgt meet en greets met deze officiële Nickelodeon characters. Een unieke kans om deze TV-helden naar uw bedrijf te halen.

Frisse Wind
Per 1 november 2010 is er het een en ander veranderd bij de Animatie Compagnie. Sip en Sien Minnes hebben een stap terug gedaan. Na 20 jaar als directeuren te hebben gewerkt wordt het stokje overgedragen aan Bram Minnes en Dennis Schenk. Uiteraard blijven zij wel actief binnen de Animatie Compagnie en zich bemoeien met het beleid. Mocht je vast kennis willen maken met Dennis, hij staat de komende dagen op de beurs in Hardenberg en zal ook in december in Gorinchem aanwezig zijn.

10 november 2010