Gemeente Bernheze


Wie wordt Beste Bernhezer 2010?

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een `Beste Bernhezer'. Deze wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Bernheze op vrijdag 7 januari 2011 in Zaal Kerkzicht in Loosbroek.

Kent u een man of vrouw die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere wijze heeft ingezet voor onze gemeente? Draag deze dan voor als `Beste Bernhezer 2010'.
Deze persoon moet zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor Bernheze. Wij bedoelen hiermee activiteiten waarbij Bernheze op de kaart is gezet of die een uitstraling hebben naar de hele gemeente. Hij of zij moet inwoner zijn van de gemeente Bernheze.

De Beste Bernhezer 2009 was Henny van Houtum uit Vorstenbosch. Deze onderscheiding kreeg hij als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn buitengewone inzet als voorzitter van het comité `15 jaar Bernheze'. Vanaf de oprichting organiseerde en ondersteunde hij op een inspirerende en enthousiaste manier de activiteiten.

Iedere inwoner mag iemand voordragen. Er moet wel een uitgebreide en duidelijke motivering worden bijgevoegd. De nominaties worden niet bekendgemaakt, zodat iemand meerdere keren kan worden voorgedragen.

U kunt uw voordracht tot en met vrijdag 3 december 2010 schriftelijk en duidelijk gemotiveerd indienen bij de burgemeester van Bernheze, de heer A.A.M.M. Heijmans, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Op de envelop moet u `Vertrouwelijk' vermelden.

U kunt uw voordracht ook per e-mail verzenden naar l.van.herpen@bernheze.org.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Herpen, telefoon (0412) 45 91 91.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

kijk eens bij:
WOZ-loket