Baston Wonen


Koop- en realisatieovereenkomsten Kulturhus ondertekend

10 November 2010 Maandag 8 november jl. hebben de gemeente Zevenaar en Baston de contracten Dorpshart Babberich officieel ondertekend.

Jan de Ruiter, burgemeester van de gemeente Zevenaar en René Weurding, directeur/bestuurder van Baston hebben hun handtekening gezet onder de overeenkomsten waarin verschillende zaken zijn vastgelegd, zoals de grondaankoop voor het (zorg)appartementencomplex en de koop van appartementsrechten van enkele onderdelen van het Kulturhus te Babberich.

Baston wordt eigenaar van diverse ruimtes binnen het Kulturhus en gaat deze ruimtes onder andere verhuren aan een kinderdagverblijf en een instantie voor zorg- en dienstverlening op de begane grond en de eerste verdieping. Daarnaast worden in het Kulturhus de Fransiscusschool en Schutterij Het Gilde gehuisvest.

De plannen met betrekking tot het realiseren van het (zorg)appartementencomplex zullen in het voorjaar van 2011 bekend gemaakt worden.

In het najaar van 2011 wordt het Kulturhus in gebruik genomen. Het (zorg)appartementencomplex zal vermoedelijk eind 2012 opgeleverd worden.