Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 10-11-2010

Politie houdt Roosendaler (63) aan na verkeersruzie

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagmiddag kort na 15.30 uur een 63-jarige man uit Roosendaal aangehouden bij een verkeersruzie. De man sloeg een 43-jarige Roosendaalse vrouw, nadat zij met haar auto het fietspad deels blokkeerde bij het verlaten van een parkeergarage aan de Laan van Brabant reed. De man stelde echter dat hij door het blokkeren met zijn fiets tegen de auto van de vrouw reed en daardoor viel. Vervolgens zou de vrouw hem eerst geslagen hebben. Diverse getuigen ondersteunen echter de lezing van het slachtoffer. De Roosendaler is na verhoor heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Bredanaar (18) in onverzekerde auto rijdt door na ongeval

BERGEN OP ZOOM: Een 18-jarige automobilist uit Breda is woensdagmorgen aangehouden, nadat hij doorreed bij een verkeersongeval. De Bredanaar reed op de Korte Parkstraat tegen een bestelauto en ging er vervolgens vandoor. De bestuurder van de bestelauto - een 27-jarige man uit St. Philipsland - reed echter achter hem aan en trof hem op de
Zeelandhaven. Vervolgens belde hij de politie. Tegen de Bredanaar werd op het bureau proces-verbaal opgemaakt, bovendien bleek zijn auto niet verzekerd.

Fietser gewond bij aanrijding met auto in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie stelt een onderzoek in naar een verkeersongeval dinsdagavond rond 21.45 uur op de Van Beethovenlaan. Daarbij werd een 16-jarige fietser uit Roosendaal op een oversteekplaats ter hoogte van de Dr. Schaepmanlaan geschept door een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Roosendaal. Het slachtoffer werd met spoed naar het Franciscus gebracht, onduidelijk is wat zijn letsel is. Getuigen die nog geen contact met de politie hebben gehad, worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-11-2010 15:44 | © Regio Midden en West Brabant |