Flanderijn opent "euregiokantoor'' in Maastricht

10/11/2010 17:25

Creative Venue BV

Toename internationale incasso's

Rotterdam, 10 november 2010 - Incasso en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn opent in de eerste maanden van 2011 haar vijftiende vestiging in Nederland. Het kantoor dat in Maastricht zijn deuren opent zal niet alleen de landelijke dekking van de organisatie vergroten, maar ook een belangrijke functie gaan vervullen als bruggenhoofd voor de omliggende landen België en Duitsland (de Euregio Maas-Rijn).

Met de opening van deze nieuwe vestiging in het zuiden van het land vult Flanderijn opnieuw een "witte vlek'' in op de Nederlandse landkaart. Het bedrijf speelde al langer met het idee voor een tweede Limburgse vestiging, naast het bestaande kantoor Venray. Dat kantoor is weliswaar gunstig gelegen voor Noord-Limburgse opdrachtgevers, de bereikbaarheid van het zuiden behoefde echter sterke verbetering.

"Daarom is gekozen voor Maastricht, wat ons betreft het "kloppend hart'' van de Euregio en tevens centrum voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening", zegt directielid Michel van Leeuwen. "We bedienen al veel opdrachtgevers met klanten in Zuid-Limburg. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we met dit nieuwe kantoor onze service en activiteiten verder kunnen uitbreiden."

Ank Boers zal als gerechtsdeurwaarder de vestiging gaan leiden. Haar verzoek tot benoeming is nu in een afrondende fase, waarna ze op zoek kan naar een geschikte locatie in Maastricht.





http://www.flanderijn.nl