Persberichten

Aan de slag op KreaDoe 2010

Publicatiedatum: 06-09-2010

Op KreaDoe, de grootste hobbybeurs van Nederland, kunnen bezoekers vijf dagen terecht om te shoppen, inspiratie op te doen en workshops te volgen. Van 10 t/m 14 november 2010 laten in de Jaarbeurs Utrecht ruim 200 deelnemers zien wat de laatste trends, technieken en materialen zijn op het gebied van tientallen hobby's. Van interieurdecoratie en zelfmaakmode tot sieraden maken, koken & bakken en scrappen. Nieuw dit jaar is het hobbysegment fotografie. Ook zijn er dit jaar speciale voordeelpakketten verkrijgbaar.


Zowel op het Workshopplein als bij deelnemers op de stand worden gedurende de hele dag demonstraties en workshops gegeven. Voor bezoekers de ideale manier om kennis te maken met nieuwe technieken, materialen en mogelijk zelfs een 'nieuwe' hobby.

Gevarieerd aanbod
Het aantal creatieve hobby's dat op KreaDoe aanwezig is, groeit nog jaarlijks. Nieuwkomers de afgelopen jaren waren o.a. koken & bakken en patchwork & quilten. Dit jaar is fotografie voor het eerst vertegenwoordigd; bezoekers kunnen op de beurs o.a. kennismaken met de basisprincipes van digitale fotografie en zien wat de huidige mogelijkheden zijn op cameragebied. Op deze 27e editie van KreaDoe kan men verder o.a. sieraden, interieurdecoraties, kaarten, mozaïeken en kleding maken, evenals scrappen en quilten.

Teens en kids
Het gevarieerde aanbod maakt KreaDoe ook voor kids en teens interessant. Op KreaKids kunnen ouders én hun kids terecht voor workshops en materialen waarmee ook de allerkleinsten creatief aan de slag kunnen. Exposant Playmais biedt 100% biologisch afbreekbaar knutselmateriaal. Een klein beetje water is genoeg om er de meest uiteenlopende creaties mee te maken. Brammetje Texel is aanwezig met viltkleurplaten en ABS naai- en breimachines laat zien dat zij ook voor kids interessant zijn. Voor tieners wordt een speciale creatieve route uitgezet over de beurs; zij kunnen o.a. zeepkettingen maken, zelf sieraden samenstellen en hun kleding pimpen. Kids tot en met 12 jaar mogen gratis mee naar KreaDoe, voor teens is er de speciale Tienerkaart van vijf euro.

Workshopplein
Op het Workshopplein worden dagelijks verschillende workshops georganiseerd. Zo kunnen bezoekers hun technieken verbeteren en op ontspannen wijze kennis maken met nieuwe materialen en technieken. Op de website Kreadoe.nl kunnen bezoekers vooraf zien welke workshops er op welke dagen worden georganiseerd en - indien nodig - zich ook vast inschrijven.

Korting en pakketvoordeel
In de online voorverkoop kunnen bezoekers met ¤ 3,50 korting een kaartje kopen en daarbij een van de voordeelpakketten bestellen; het Shoppakket, Voordeelpakket en Smulpakket. Ook zijn er speciale kaarten te koop voor groepen (Vriendinnenkaart), teens (Tienerkaart) en een meerdaags bezoek (Passepartout). Het voordeel in de online voorverkoop kan oplopen tot zeven euro.


Praktisch
KreaDoe, 10 t/m 14 november 2010, Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks 10-17 uur. Kaarten aan de kassa kosten ¤ 13,50. In de online voorverkoop zijn kaarten en voordeelpakketten met korting te koop. Voor meer informatie + online voorverkoop: www.kreadoe.nl.

.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (