Provincie Drenthe

3, Ruimtelijk Omgevingsbeleid

Provinciale omgevingsverordening Drenthe, hoofdstuk 3, Ruimtelijk Omgevingsbeleid

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij voornemens zijn om aan Provinciale Staten voor te stellen hoofdstuk 3, Ruimtelijk Omgevingsbeleid, in de Provinciale omgevingsverordening Drenthe te voegen.

Het hoofdstuk ziet (niet limitatief) op het Ruimtelijk Omgevingsbeleid en bevat bepalingen waaraan gemeenten moeten voldoen bij het opstellen van ruimtelijke plannen, zoals bestemmingsplannen.

Alvorens het voorstel voor te leggen aan Provinciale Staten stellen wij belanghebbenden in de gelegenheid hun zienswijzen over dit voorstel aan ons kenbaar te maken. Hiertoe ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage van 11 november 2010 tot en met 22 december 2010 op de volgende locaties:

* alle gemeentehuizen in de provincie Drenthe tijdens de voor die gemeentehuizen geldende reguliere openingstijden;
* alle waterschappen in de provincie Drenthe tijdens de geldende reguliere openingstijden;

* bij de provincie Drenthe, Afdeling Bestuur en Communicatie, Westerbrink 1 te Assen, op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

De stukken kunnen ook via de provinciale website worden geraadpleegd.

Zienswijzen kunnen schriftelijk of mondeling worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Als men dit mondeling wenst te doen, moet hiervoor een afspraak worden gemaakt binnen de termijn van terinzagelegging.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer G. Arkema, telefoonnummer (0592) 36 54 36 of mevrouw K. Blanke, telefoonnummer (0592) 36 58 97.