Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 10 november 2010

Johnny Rep en Erik de Zwart side-kick op Traffic Radio Johnny Rep en Erik de Zwart zijn de komende weken te gast als side-kick in het programma Traffic Radio Live op Traffic Radio. Samen met file-jock Barry Brand mogen ze als side-kick hun beste beentje voor zetten om reizigers door de spits te loodsen. Vanmiddag om 16.00 uur trapt oud-international Johnny Rep om 16.00 uur af. Volgende week woensdag 17 november is het de beurt aan Erik de Zwart. Elke woensdagmiddag is er van 16.00 tot 17.00 uur een BN-er te gast als side-kick in Traffic Radio Live. Zo waren dit jaar onder meer al Emile Ratelband, Dennis van der Geest, onderneemster Annemarie van Gaal, CDA-er Ger Koopmans en paparazzo Joop van Tellingen te horen als side-kick. Ook deed Kim Holland het live in de spits op Traffic Radio. Traffic Radio Live
Traffic Radio Live is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren via www.trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.

Traffic Radio Live wordt uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur 's morgens en 16.00 en 18.00 uur 's middags.

Dit unieke live programma in en over de spits wordt gesponsord door Volvo, Travelcard, NS, TelewerkForum Het Nieuwe Werken, Fiat, Eileen en Delta Lloyd.

Traffic Radio
Traffic Radio, een initiatief van Eileen en Delta Lloyd, is in november 2008 gestart als het eerste Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de zakelijke reiziger.

Distributie onderweg
Traffic Radio is overal te beluisteren via Internet (www.trafficradio.nl) of de mobiele telefoon. Traffic Radio werkt hierbij samen met Tunin.FM, een innovatieve dienst die digitale radio via de mobiele telefoon mogelijk maakt.


---