EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Persbericht

10 november 2010

EVO KRIJGT PER 8 JUNI 2011 NIEUWE LEIDING

Van der Kuijl (43) volgt Van den Broek Humphreij (64) op als Algemeen Directeur

Verladersorganisatie EVO krijgt op 8 juni 2011 een nieuwe Algemeen Directeur. Dit maakt het bestuur van de organisatie vandaag bekend naar aanleiding van de interne besluitvorming die op 8 november werd afgerond. Huidig Algemeen Directeur Dick van den Broek Humphreij bereikt in 2011 de pensioengerechtigde leeftijd en heeft daarom besloten EVO na veertien jaar te verlaten. Hij zal medio volgend jaar worden opgevolgd door Machiel van der Kuijl. Van der Kuijl is reeds vijftien jaar werkzaam bij EVO en is sinds 2005 lid van de driehoofdige directie. Met het vertrek van Van den Broek Humphreij wordt hij eindverantwoordelijk voor het functioneren van EVO en is hij voortaan het boegbeeld van de verladersorganisatie.

EVO kent per 8 juni 2011 een tweehoofdige directie. Van der Kuijl neemt dan als Algemeen Directeur ook de collectieve belangenbehartiging, de Vereniging en bestuurszaken voor EVO op zich. Huidig plaatsvervangend Algemeen Directeur Dick van den Bosch wordt verantwoordelijk voor de individuele belangenbehartiging en de interne organisatie. De benoeming en taakverdeling geldt voor een periode van vijf jaar.

Het voorstel om te komen tot een tweehoofdige directie met deze taakverdeling werd gedaan door de Raad van Commissarissen van EVO en is inmiddels goedgekeurd door het Algemeen Bestuur met een positief advies van de Ondernemingsraad.