Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 10 november 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 10 november t/m zondag 21 november 2010

Woensdag 10 november
16.00 uur
Burgemeester Bolsius woont de officiële opening bij van Topsportcentrum Rotterdam. Het is een sportaccommodatie waar topsport, breedtesport en onderwijs samenkomen. Locatie: Sportcafé The Final, Van Zandvlietplein 20 te Rotterdam.

Donderdag 11 november
09.00 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt het Veiligheidscongres 'Veiligheid in verandering'. Minister Opstelten, Veiligheid en Justitie, houdt een speech. Locatie: Hotel Figi, Het Rond 2 te Zeist.

15.00 uur
Burgemeester Bolsius neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het historisch boek over het Sint Pieters en Bloklands Gasthuis. Locatie: Sint Pieters en Bloklands Gasthuis, Achter Davidshof 1 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Boeve spreekt tijdens het symposium 'Over de eigen schaduw heen' Duurzaam samenwerken. Locatie: Lomans Groep Totaalinstallateurs, Astronaut 32 te Amersfoort.

17.00 uur
Burgemeester Bolsius neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het Historisch Jaarboek van Museum Flehite. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

Zaterdag 13 november
13.00 uur
Burgemeester Bolsius ontvangt Sint Nicolaas, die per boot aankomt over de Eem, op de Eemkade. Locatie: de Grote Koppel te Amersfoort.
14.00 uur
Wethouder Boeve verricht de opening van Teun kinderopvang. Locatie: Darthuizerberg 69 te Amersfoort.

Maandag 15 november
15.30 uur
Wethouder Boeve reikt aan de ondernemers van het bedrijvenpark Vathorst het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)uit. Het certificaat KVO wordt behaald doordat ondernemers er alles aan hebben gedaan om de omgeving veilig te maken en te houden. Locatie: Hanzeboulevard 20 te Amersfoort.

Woensdag 17 november
10.00 uur
Burgemeester Bolsius houdt een welkomstwoord tijdens de kennisdag Groene Krachtwijken. De kennisdag wordt georganiseerd door de Rijksoverheid, samen met het Kenniscentrum Recreatie en de gemeente Amersfoort. Locatie: Stadcafé De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 18 november
12.00 uur
Wethouder Stoelinga neemt het eerste exemplaar van het boek 'Wie uit een warm nest komt krijgt het nooit koud' over het Soesterkwartier in ontvangst. Locatie: Jongerencentrum De Reset, Plataanstraat 19 te Amersfoort.

17.30 uur
Burgemeester Bolsius spreekt over Citymarketing in de regio Amersfoort tijdens het VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven) Café. Locatie: Ketelhuis, Rijtuigenloods, Wagenwerkplaats, Soesterweg 244 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Boeve reikt de Dutch Game Awards uit tijdens Game in the City. Locatie: Rijtuigenloods, Wagenwerkplaats, Soesterweg 244 te Amersfoort.

Vrijdag 19 november
14.30 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt het Vermeer-, Berg- en Leusderkwartier in het kader van zijn kennismaking met de stad. Locatie: op de fiets door de wijk.

Zaterdag 20 november
10.00 uur
Burgemeester Bolsius spreekt een welkomstwoord tijdens de conferentie 'Het Verleden Verankeren in de Toekomst'. De conferentie wordt georganiseerd door de COVVS, het Verenigd Verzet. Locatie: Regardz Meetingcentrum De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,