Ingezonden persbericht


Infor komt met laatste versie van bekroonde Workforce Management oplossing

Meer dan een miljoen regels aan softwarecode geanalyseerd of bijgewerkt om efficiëntie en schaalbaarheid te verbeteren en de totale kosten te verlagen

Barneveld, 10 november 2010 - Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor WFM Workbrain versie 5.1. Alleen al in de retailindustrie bereikt Workbrain meer dan 4,7 miljoen werknemers binnen 140 merken. De nieuwste versie is het directe resultaat van de feedback en eisen van deze klanten. Het platform helpt klanten hun groeiende wereldwijde personeelsbestand efficiënt te beheren terwijl ze tegelijkertijd de total cost of ownership verlagen.

Overzicht


· Ruim een jaar werkt Infor nauw samen met een adviesraad waarin klanten zijn vertegenwoordigd om te weten te komen wat hun eisen en behoeften zijn ten aanzien van hun workforce management (WFM) software.


· Versie 5.1 is een belangrijke stap in het totale plan en roadmap dat zich richt op de feedback en prioriteiten van de adviesraad.


· Computer efficiëntie is significant verbeterd als gevolg van een massale optimalisatie van de code met als doel het verminderen van de totale hardware eisen en de bijbehorende kosten.


· Daarnaast is een breed scala aan technische verbeteringen geïntroduceerd in voorbereiding op significante uitbreidingen qua functionaliteiten in latere versies.


· Performance benchmarking door Infor omvat onder andere het volgende:
- Tot 80 procent tijdsreductie voor het importeren van bestanden.
- Tot 40 procent snellere responstijd voor belangrijke eindgebruikerfuncties.
- Tot 35 procent minder CPU verbruik tijdens kerntaken.

"Wij hebben naar onze klanten geluisterd en investeren flink in Workbrain om hun topprioriteiten aan te pakken," zegt Owen Brangwyn, product manager, Workforce Management bij Infor. "Klanten hebben alle reden om verheugd te zijn over deze versie en de product roadmap die we in 2011 en daarna gaan uitvoeren. We voorzien in een stabiel technisch platform voor een ongekende evolutie van het product in toekomstige versies. Het is een grote stap voorwaarts en dit is nog maar het begin."

Extra informatie over Infor Workforce Management


· Infor Workforce Management


· The Workbrain Watch Blog


· Infor Live: Join the conversation

Extra informatie over Infor-producten


· Infor Customer Relationship Management


· Infor Public Sector


· Infor Enterprise Asset Management


· Infor Enterprise Resource Planning


· Infor Financial Management


· Infor Human Capital Management


· Infor Product Lifecycle Management


· Infor Performance Management


· Infor Supply Chain Management


· Infor Workforce Management


· Infor Expense Management


· Infor Hospitality

Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/

###

Het persbericht is ook te vinden op: http://www.l-dj.nl/nieuws/nieuwsbericht/98