Nieuwsuur


10-11-2010
Minister Leers reageert op kritiek Geert Wilders
Minister Gerd Leers moet, als minister van Immigratie en Asiel, de afspraken met de PVV over het terugdringen van de immigratie uitvoeren. Maar gisteren botste hij al meteen met Wilders over het visum-vrij reizen naar EU-landen van Albanezen en Bosniërs.

Gerd Leers legt in de studio uit waarom hij in Brussel, tot groot ongenoegen van de PVV, niet tegen de afschaffing van de visumplicht stemde. Lees meer...

Nederland kansloos in strijd om WK?
De toekenning van het WK-voetbal 2018 en 2022 door de wereldvoetbalbond FIFA wordt overschaduwd door geruchten over omkoping. Nederland en België hebben zich kandidaat gesteld voor de organisatie van het evenement. De Duitse journalist Jens Weinreich onderzocht jarenlang wat er waar is van alle geruchten en kwam met een schokkend resultaat. Vanavond in Nieuwsuur een uitgebreide reportage.

Berlusconi-privé bedreigt Berlusconi-de politicus
Silvio Berlusconi's privéleven begint een steeds grotere bedreiging te worden voor zijn politieke leven nu blijkt dat de 74-jarige premier heeft gelogen over een minderjarig meisje dat aanwezig was op een van zijn seksfeesten.

Nieuwsuur ging naar de villa van Berlusconi in Sardinië waar de seksfeesten - bunga bunga - plaats zouden hebben gevonden en sprak met paparazzi-fotografen, dorpsbewoners én met de regio-president die nog wél een grote fan is van Berlusconi. Lees meer...

Presentatie: Mariëlle Tweebeeke, Herman van der Zandt, Tom Egbers

(Onderwerpen onder voorbehoud)


Lees meer op http://www.nieuwsuur.nl

De toekomst van het kraken
Bush verdedigt beleid in memoires
Hoe betrouwbaar zijn getuigen-deskundigen?
OP TV

Nieuwsuur
Nederland 2
Ma t/m vr: 22.00-22.52
Zaterdag: 22.00-22.30
Zondag: 22.00-22.10
Herhaling na middernacht