Ingezonden persbericht


Published: 17:47 CET 10-11-2010 /Thomson Reuters /Source: Delta Lloyd Groep /XAMS: DL /ISIN: NL0009294552 Delta Lloyd Groep plaatst met succes ¤ 575 miljoen Eurobond

Persbericht

Amsterdam, 10 november 2010

Delta Lloyd NV ("Delta Lloyd Groep") heeft met succes een eerste Eurobond geplaatst van ¤ 575 miiljoen. De senior unsecured, unsubordinated obligaties hebben een vervaldatum in november 2017. De transactie is gedaan onder het EMTN programma dat in oktober 2010 is opgezet.

De uitgifteprijs van de obligaties is 99,65%, met een looptijd van 7 jaar en een vaste jaarlijkse coupon van 4,25%. De betaaldatum is vastgesteld op 17 november 2010. De obligaties zijn geplaatst bij meer dan honderd, voornamelijk Europese, institutionele beleggers.

De opbrengst van deze transactie zal worden gebruikt voor de herfinanciering van het werkkapitaal van Delta Lloyd Groep. BNP Paribas, Rabobank International en RBS traden op als lead manager. De obligaties zullen worden genoteerd op NYSE Euronext Amsterdam.

Over Delta Lloyd Groep

Delta Lloyd Groep is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer, evenals bancaire producten en diensten. De kernmarkten van Delta Lloyd Groep zijn Nederland en België. In Nederland opereert de Groep vooral onder de merknamen Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen en in België onder de merknaam Delta Lloyd. Delta Lloyd Groep heeft 6.100 vaste medewerkers en is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam.



Ingezonden persbericht