KRO

KRO Memories aflevering 3

Uitzenddatum: 10/11/2010

In aflevering 3 van KRO Memories vertelt de stoere zeebonk Dirk over zijn eerste meisje dat hij nooit meer mocht zien, blikt Anita Witzier samen met Willy en Jacques terug op die bijzondere hereniging in Portugal en mijmert Nelly over Eduardo, de mooie, intelligente Peruaan, met wie ze een jaar samenwoonde in zijn vaderland. Anita moet haar echter vertellen dat Memories hem wel gevonden heeft maar dat hij niet staat te springen haar weer te zien.

Nicolette & Dirk
Zeeman Dirk komt aan wal voor zijn grote liefde, Nicolette. Wanneer de 15-jarige Nicolette in verwachting raakt, wordt al het contact door haar ouders verboden. Dirk weet tot op de dag van vandaag niet hoe het met de zwangerschap is afgelopen en hoe het Nicolette sindsdien is vergaan.

Terugblik Willy & Jacques
Nadat Willy haar grote liefde Jacques via Memories terugvindt in een daklozenopvang in Portugal is ze behoorlijk in de war. Vooral wanneer ze drie maanden later te horen krijgt dat hij door die daklozenopvang naar Nederland wordt teruggestuurd.

Nelly & Eduardo
Hij is de internationale student op Nijenrode, zij het paardenmeisje dat tot dan toe niet veel op had met De Liefde. Maar Eduardo laat Nelly smelten met zijn Latijns-Amerikaanse charme, het rijkeluiszoontje en de amazone beleven een verrukkelijke tijd samen. Totdat Eduardo terug moet naar zijn moederland Peru. Natuurlijk reist Nelly haar geliefde achterna. Terug in zijn vertrouwde omgeving komt echter een kant van Eduardo naar voren die Nelly verrast.

KRO Memories, maandag 6 december om 21.10 uur op Nederland 1

Website

www.kro.nl/memories

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: