Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18-10-2010

STA SAMEN MET RENÉ FROGER OP TEGEN KANKER
En schrijf je eigen Nederlandse tekst op René's grote hit 'Here In My Heart'


1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. René Froger is er een van en heeft het geluk dat het voorbij is. Daarom staat hij op tegen kanker. Sta jij samen met hem op? Schrijf dan je eigen Nederlandse tekst op René's grote hit 'Here In My Heart'. Wie weet zingt hij op 10 november jouw tekst in de grote live televisieshow 'Sta op tegen kanker' bij de AVRO op Nederland 1.

Wat is jouw verhaal? Ben je in gevecht tegen kanker? Geraakt omdat iemand in je familie kanker heeft? Of ben je iemand kwijtgeraakt aan kanker en wil je je verhaal kwijt? Of wil jij gewoon opstaan? Ga naar staoptegenkanker.nl en laat daar voor 1 november je tekst achter. René Froger kiest zelf één tekst uit die hij live op televisie zal zingen.

Sta op tegen kanker is een groots opgezette live show in samenwerking met KWF Kankerbestrijding, waarin heel bekend en onbekend Nederland zich inzet voor de strijd tegen kanker.

Sta op tegen kanker: woensdag 10 november van 20.30 - 22.00 uur live vanuit het Agora Theater in Lelystad bij de AVRO op Nederland 1.



Ingezonden persbericht