Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 10 november t/m zondag 21 november 2010

Woensdag 10 november

13.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman opent de conferentie van de (gezamenlijke) Brede Scholen, met als thema "ouderparticipatie". Er wordt stilgestaan bij de rol van ouders op het gebied van onderwijs op de Brede School. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

13.00 uur
Wethouder P. Blokhuis spreekt tijdens de Dag van de Mantelzorg, een ontspannen dag met muziek en diverse workshops, voor alle mantelzorgers uit de gemeente Apeldoorn. Plaats: Bronkerk/De Duiker, Hoenderloseweg 10 in Ugchelen.

Donderdag 11 november

09.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verzorgt een gastles voor kinderen van groep 7/8, tijdens de Dag van Respect. Het thema van dit jaar is toegespitst op het begrip vrijheid, respect als voorwaarde voor vrijheid. Plaats: Basisschool Spitsbergen, Morinistraat 6 in Apeldoorn.

Vrijdag 12 november

14.00 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de laatste van vier boerenkoolmaaltijden, georganiseerd door Wolga (Werkgroep ouderen landelijke Apeldoorn) en Wisselwerk. Bij deze bijeenkomsten staat gezelligheid en elkaar ontmoeten voorop, onder het genot van een stevige maaltijd. Plaats: De Vier Dorpen, Loenensweg 39 in Beekbergen.

Zaterdag 13 november

11.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf verwelkomt Sint Nicolaas op het Raadhuisplein in Apeldoorn. De goedheiligman komt al eerder per boot aan via het Apeldoorns Kanaal.
Plaats: Raadhuisplein in Apeldoorn.

13.30 uur
Loco-burgemeester R.T. Metz heet Sint Nicolaas
welkom bij zijn aankomst in Beekbergen.
Plaats: Station Beekbergen, Dorpstraat 140 in Lieren.

14.00 uur
Wethouder R.T. Metz opent gebouwencomplex De Witte Wolken. Plaats: hoek Pr.Willem Alexanderlaan/Pr. Beatrixlaan in Apeldoorn.

Zondag 14 november

11.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf draagt een gedicht voor en legt een bloemstuk bij het Nationaal Canadees Bevrijdingsmonument tijdens de herdenkingsplechtigheid van de Canada Remembrance Day. Plaats: de Helicon/ Koningsschool, Loolaan 69 in Apeldoorn.

Maandag 15 november

10.30 uur
Wethouder P. Blokhuis ontvangt een Noorse delegatie, in het kader van een Europees uitwisselingsprogramma "Een leven lang leren". De delegatie blijft een week lang in Nederland en bezoekt een aantal projecten in de Stedendriehoek, waaronder Paleis Het Loo. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Woensdag 17 november

13.15 uur
Wethouder R.T. Metz reikt de eerste Openbare Verlichtingaward uit tijdens het Klimaatcongres 2010. De Award is een initiatief van Taskforce Verlichting, dat zich inzet om het enorme besparingspotentieel in de Openbare Verlichting te verzilveren. Wethouder O.G. Prinsen woont het congres eveneens bij. Plaats: De Fabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht.

17.50 uur
Wethouder F.S. Spoelstra spreekt tijdens de heropening van de beursvloer van het Werkplein Activerium. Plaats: Werkplein Activerium, Deventerstraat 46 in Apeldoorn.

Donderdag 18 november

16.00 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de expositie "Ongeziene Gezien" en maakt de winnaars van de fotowedstrijd bekend. De Ongeziene Gezien draait om foto's waarin mensen of situaties in beeld worden gebracht, waaraan normaal gesproken veel wordt voorbijgelopen. Plaats: Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

Zaterdag 20 november

14.00 uur
Wethouder R.T. Metz verricht de openingshandeling van Molenstraat-centrum en geeft de aftrap van de stimuleringsactie parkeergarage Koningshaven. Plaats: Kruising Molenstraat-centrum/Molendwarsstraat in Apeldoorn.




Gemeente Apeldoorn