Oranjefonds


Conferentie De Kracht van Sport

Op 11 november bent u van harte welkom bij de conferentie De Kracht van Sport in het Olympisch Stadion. De conferentie is een logisch vervolg op de Appeltjes van Oranje 2010. Maatschappelijke organisaties die in brede zin actief zijn op het gebied van sport kunnen zich gratis aanmelden.

Het verbreden, verankeren en met kennis verrijken zijn de doelen van de conferentie. De Kracht van Sport verbindt organisaties die met sport de sociale cohesie bevorderen met overheden, fondsen en sportbonden. De conferentie biedt ruimte aan inspirerende sprekers, workshops van best practices en geeft bovendien veel gelegenheid tot netwerken.

Programma
De conferentie bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. Na een plenaire opening vinden er meerdere workshoprondes plaats. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: fondsenwerving, vrijwilligersbeleid, netwerken, omgaan met verschillende groepen deelnemers en de sociale mogelijkheden van sportprojecten. Natuurlijk licht het Oranje Fonds de eigen mogelijkheden op sportgebied toe. Het Oranje Fonds ondersteunt vele initiatieven die met sport mensen samenbrengen en activeren.

Aanmelden
Meer informatie over de inhoud van het programma volgt binnenkort. U kunt zich via deze website alvast aanmelden voor de gratis conferentie De Kracht van Sport op donderdag 11 november in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 1 november.

Meer weten?
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neemt u dan contact op met de heer Jesse Pouw, communicatieadviseur Oranje Fonds, mail: jesse.pouw@oranjefonds.nl of bel: 030 233 93 62.

>