Gemeente Valkenswaard

onderhoud bestrating

Planning onderhoud bestrating

In de periode van 11 november tot en met 23 december 2010 vindt onderhoud plaats aan diverse wegen en trottoirs in de gemeente Valkenswaard. Het gaat om werkzaamheden van uiteenlopende grootte. De vermelde planning is onder voorbehoud, want het werk is afhankelijk is van de weersomstandigheden. Daardoor zijn verschuivingen dus mogelijk.

De overlast van de werkzaamheden zal wisselend zijn. Deze zal minimaal zijn als alleen het trottoir herstraat wordt, maar als gewerkt moet worden aan de rijbaan, kan een (gedeeltelijke) afsluiting van de betreffende straat nodig zijn.

De Vlasroot en Weteringstraat (Valkenswaard)
In de periode van 11 oktober tot en met 5 november worden de rijbanen in de Vlasroot en Weteringstraat herstraat. Dit is in 2009 niet meegenomen met de het herstraten van de trottoirs in verband met herontwikkelingsplannen van het gebied tussen De Vlasakker en Van de Venstraat. Momenteel zijn daar geen ontwikkelingen gaande en daarom worden de rijbanen nu aangepakt.

Bremlaan en Gaspeldoornlaan (Valkenswaard)
In de periode van 11 oktober tot en met 5 november wordt de toplaag vernieuwd van de asfaltverharding in de noordelijke rijbaan van de Bremlaan. Het aanliggende trottoir van de Bremlaan en het oostelijke trottoir van de Gaspeldoornlaan worden gedeeltelijk herstraat en gedeeltelijk voorzien van een nieuwe tegelverharding. Er komen op diverse plaatsen invalidenopritten.

Seringenstraat (Valkenswaard)
De asfaltverharding in de Seringenstraat wordt voorzien van een nieuwe toplaag in de periode van 18 tot en met 23 oktober.

Jeneverbeslaan (Valkenswaard)
In de periode van 11 oktober tot en met 5 november worden de trottoirs in de Jeneverbeslaan herstraat. Er worden invalideninritten aangebracht.

Dr. Schaepmanstraat/Judocus Smitsstraat (Valkenswaard) In de periode van 8 tot en met 27 november worden de trottoirs in deze straten herstraat. Er worden invalideninritten aangebracht.

Prins Bernhardstraat (Valkenswaard)
Dit jaar is de groenvoorziening in de Prins Bernhardstraat volledig vervangen evenals de openbare verlichting. Om de straat volledig gerenoveerd te krijgen worden de trottoirs voorzien van een nieuwe tegelverharding De werkzaamheden zijn gepland in de periode van 8 tot en met 26 november.

Bakkerstraat/Klappermanstraat (Valkenswaard)
De kruising van de Bakkerstraat en de Klappermanstraat is verkeersonveilig en wordt heringericht in de periode van 29 november tot en met 17 december. De aanpassing van deze kruising tot een T-kruising op een verhoogd plateau is in september gecommuniceerd met de bewoners.

Adelbertdal/Urbanusdal/Valentijndal/Stephanusdal/Petrusdal (Dommelen) In de periode van 29 november tot en met 17 december worden deze straten herstraat.

Schafterdijk (Borkel en Schaft)
In de periode van 13 tot en met 23 december worden gedeelten van de rijbaan van de Schafterdijk herstraat.

Leemgraverwei (Dommelen)
Het voetpad tussen de woningen Leemgraverwei 20 en 22 wordt herstraat in de periode van 13 tot en met 23 december.

Hoefsmidwei (Dommelen)
Een gedeelte van de rijbaan in de Hoefsmidwei wordt herstraat in de periode van 13 tot en met 23 december.

Molenstraat (Valkenswaard)
Op drie plaatsen wordt de bestrating van de rijbaan in de Molenstraat herstraat in de periode van 13 tot en met 23 december.

Informatie
Bewoners van de betreffende straten ontvangen tijdig een brief van de aannemer Janssen de Jong Infra B.V., met informatie over te verwachten hinder en gegevens over de contactpersoon voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Met algemene vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer B. van Dijk van het team Beheer Openbare Ruimte in het gemeentehuis aan De Hofnar 15 in Valkenswaard. Hij houdt namens de gemeente toezicht op de werkzaamheden en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-2083634.