Senternovem

14-10-2010 |

Kom naar de duurzame Markt van Morgen!

Zwolle staat 11 november in het teken van de dag van de duurzaamheid. In het Ecodrome organiseren diverse Zwolse partijen een gezamenlijk programma voor bedrijven, instellingen en geïnteresseerden die meer willen weten over o.a. duurzame energie of het duurzaam managen van een organisatie.

De Markt van Morgen bestaat uit lezingen, gesprekken over duurzame thema's, een veiling van duurzame ideeën en een netwerkborrel. MIA\Vamil is betrokken bij het avondprogramma en helpt hier graag aan mee.

Avondprogramma
Tijdens het avondprogramma, vanaf 19.00 uur, zal Natuur en Milieu Overijssel een koffer met duurzame ideeën uit Overijssel overhandigen aan Theo Rietkerk, gedeputeerde Provincie Overijssel. De initiatiefnemers van deze ideeën zullen in contact gebracht worden met bedrijven en organisaties die ze kunnen helpen bij de realisatie.

Vanaf 19.30 uur is er een netwerkbijeenkomst. Alle ondernemers uit de regio zijn welkom! Er zijn informatiepunten over verschillende thema's: duurzame energie, wonen, inkopen, ondernemen en biodiversiteit. Mensen met vragen kunnen terecht bij een informatiepunt en in gesprek gaan met specialisten.

Organisatie
De markt van morgen is duurzaam is een gezamenlijk initiatief van Provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Agentschap NL, Natuur & Milieu Overijssel, Greenwish, Kreatieve Industrie Zwolle en VUconnected. Het gehele programma met de exacte tijden is te lezen op de site van de Provincie Overijssel: www.overijssel.nl/...

Wijzigingsdatum |

14-10-2010