Gemeente Den Haag

Ontmoet en Groet Duurzaam Den Haag

Haags evenement 11 november 2010

Gepubliceerd: 27 oktober 2010 Laatste wijziging: 27 oktober 2010

Op donderdag 11 november organiseert de gemeente Den Haag 2010 'Ontmoet en Groet Duurzaam Den Haag'. Dit gratis Haagse evenement brengt partijen uit de regio Haaglanden samen die iets met duurzaamheid hebben of willen.

Een duurzame stad maak je samen. Hiervoor is samenwerking nodig tussen overheid, bewoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Om dit te ondersteunen organiseert de gemeente Den Haag dit evenement. plantje

Programma

De dag kent een programma met 18 interessante bijeenkomsten en lezingen, 22 bedrijfspresentaties en de mogelijkheid om proef te rijden met elektrische scooters en auto's. Een ideale omgeving voor ondernemers, bestuurders en geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te overtuigen. Centraal staan de bijeenkomsten en lezingen waar de nieuwste en belangrijkste duurzame ontwikkelingen kort en krachtig worden behandeld. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Geïnteresseerd?

Als uw bedrijf staat in de regio Haaglanden, kunt u voor een uitgebreid programma en om u aan te melden terecht
op www.ontmoetengroetduurzaamdenhaag.nl. Het evenement is op donderdag 11 november tussen 9.00 en 18.00 uur, in Het Magazijn aan het Esperantoplein 19 in Den Haag.