RTL Group

Hagenezen blikken terug op hectische tijd in 'Oh Oh Cherso: De Reünie'

Op donderdag 11 november komt RTL 5 met de special Oh Oh Cherso: de Reünie. RTL 5-gezichten Bridget Maasland en Dennis Weening blikken samen met de acht Hagenezen terug op de extreem hectische periode vanaf de eerste uitzending tot nu.

Kijkcijferhit Oh Oh Cherso waarin acht stronteigenwijze Hagenezen een vakantie lang worden gevolgd in het vakantieparadijs in het Griekse Chersonissos veroorzaakt een ongekende mediahype. Heel Nederland maakte kennis met Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Joker, Kabouter, Little Princess, Barbie en Elize en wilde alles van hen weten. Ze waren te gast in onder andere De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman en RTL Boulevard.

En dat het succes alleen maar groter wordt, blijkt als de party animals het liedje Oh Oh Cherso opnemen. Het liedje komt meteen binnen op nummer 2 en voert een week later de lijst aan op nummer 1 in de Single Top 100. Vervolgens worden de acht vrienden volgeboekt met optredens.

In de reünie worden de acht goedgebekte Hagenezen gevolgd tijdens hun huidige leven dat volledig op zn kop staat. Samen met Bridget en Dennis praten ze in de studio over hun turbulente leven en wat voor weerslag dat heeft op henzelf en op hun omgeving.

Uitzending: Oh Oh Cherso: de Reünie, RTL 5, donderdag 11 november, tussen 21.35 en 22.35 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Susanne Kolfschoten via tel. 035 -671 8878, susanne.kolfschoten@rtl.nl.