Milieudienst Rijnmond

Presentatie nieuwe fase Deltalinqs University

11.11.2010
14:00 - 15:30
Carlton Oasis Hotel, Spijkenisse

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van de logistieke en industriële bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied. De organisatie wordt beschouwd als het aanspreekpunt voor en de spreekbuis namens de ruim 600 aangesloten bedrijven en verenigingen.

In 2003 startte Deltalinqs met een programma voor bedrijven Deltalinqs "University". Deltalinqs wil hiermee kennis bij bedrijven bundelen en de samenwerking vergroten op het gebied van veiligheid en milieu. De afgelopen zeven jaar is Deltalinqs "University", in eerste instantie bedoeld voor BRZO bedrijven, bedrijven die vallen onder het Besluit Risico Zware Ongevallen, uitgegroeid tot een landelijk gewaardeerd instituut.

In `fase 3' van Deltalinqs "University" wordt een moderne nieuwe weg ingeslagen om samen met alle leden van Deltalinqs de opmars naar een duurzame operationele integriteit voort te zetten.

Deze nieuwe fase wordt op donderdag 11 november 2010 in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse gepresenteerd voor Deltalinqs senior-management leden, prominente vertegenwoordigers van de overheid en branche. Er zijn deze middag onder meer bijdragen van directeur Jan van den Heuvel van de DCMR en dr. Jop Groeneweg van de Universiteit van Leiden.