RTL Group

'Operation Repo: Payback Time' elke werkdag bij RTL 7

In Amerika hebben veel wanbetalers een groot probleem sinds de komst van het Repo-Team. Dit team, bestaande uit vijf uit de kluiten gewassen mannen en vrouwen, houdt zich bezig met het in beslag nemen van niet-afbetaalde goederen om deze bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen. Wat men ook probeert, er is geen weg terug. De soms ontroerende of vaak heftige reacties zijn vanaf donderdag 11 november te zien bij RTL 7.

De inbeslagnemingen lopen zeer uiteen, van een auto tot een boot, van sportwagen tot vliegtuig. Voor alle producten geldt: als je het niet op tijd kunt betalen, weet het Repo-team je te vinden. Niemand houdt het team van buitengewoon getrainde professionals uit California tegen.

In de eerste aflevering gaan ze naar een paintball terrein om daar een Mitsubishi Lancer in beslag te nemen, raakt een zeer arrogante schuldenaar zijn Lexus RX kwijt en kan een groep gangsters dag zeggen tegen hun Toyota. Het Repo-team deinst nergens voor terug en volbrengt keer op keer succesvol de gevraagde taak.

Uitzending: vanaf donderdag 11 november, 20:00 uur, RTL 7.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara de Kruijff, tel: 035 - 6718938, tamara.de.kruijff@rtl.nl