Gemeente Barneveld


Altijd al een bijzondere woning willen realiseren? Dat kan in Veller!

De gemeente start op donderdag 11 november 2010 met de verkoop van een nieuwe serie kavels in de nieuwbouwwijk Veller in Barneveld. Het gaat om vijf kavels in cluster C van Veller. Deze kavels worden uitgegeven via het biedingensysteem en zijn bedoeld om een vrijstaande woning onder architectuur te realiseren.

De gemeente biedt in deze ronde ook de laatste vier kavels in cluster D aan in de verkoop. Deze kavels worden ook via het biedingensysteem uitgegeven en zijn bedoeld om een vrijstaande woning onder architectuur te realiseren.

Voor alle negen kavels geldt dat ze op een markant punt in de wijk Veller liggen. De vorm van de kavel en haar locatie vraagt om een bijzondere architectuur of een bijzonder type woning. De vrijheid is groot. Niet de onderlinge samenhang, maar wel de kwaliteit van de woning op zich is het belangrijkste toetsingscriterium voor de gemeente. De woning dient door een geregistreerd architect specifiek voor de locatie te worden ontworpen.

De periode waarin u op deze kavels kunt bieden start op donderdag 11 november en duurt tot vrijdag 26 november 2010 om 12.00 uur. Formulieren die later dan dit tijdstip door de notaris worden ontvangen, doen niet mee. De verkoopbrochure en de biedingenformulieren zijn beschikbaar op de informatieavond op 10 november 2010.

Informatieavond

De gemeente organiseert op woensdag 10 november 2010 een informatieavond in de Vogelhorst over de kavelverkoop. De informatieavond start om 19.30 uur. Zie voor meer informatie de download Kernachtig Barneveld hieronder.

* Kernachtig Barneveld kavelverkoop Veller.pdf (314,49 KB)

Bouwkavels Veller

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl