Gemeente Deurne


Wethouder Ragetlie reikt eerste certificaat `Verantwoord alcohol schenken' uit aan The Ocean en de Koets

Laat je niet flessen

Op 11 november reikt wethouder Ragetlie het eerste certificaat `Verantwoord alcohol schenken' uit aan The Ocean en aan de Koets. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn op de Markt in Deurne tussen 12.00 - 12.30 uur.

Het project `Laat je niet flessen!' en Koninklijke Horeca Nederland gaan vanaf 11 november de training: `Verantwoord alcohol schenken' in combinatie met een muurschild aanbieden aan horecaondernemers in Zuidoost-Brabant. The Ocean en de Koets ontvangen als eerste horecaondernemers in de gemeente Deurne het certificaat ter afronding van de training.

Om aan het uitgaanspubliek te laten zien dat er verantwoord geschonken wordt, ontvangen deze horecaondernemers ook een muurschild om op te hangen. Met het ophangen van dit muurschild laten zij zien dat zij verantwoord alcohol schenken. Dit houdt in dat er geen alcohol wordt geschonken aan jongeren onder de 16 jaar, en dat er niet doorgeschonken wordt aan dronken jongeren.

Voor meer informatie over het muurschild en de training `Verantwoord alcohol schenken', kunt u kijken op www.ljnf.nl.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.n l | Proclaimer / Disclaimers