Universiteit Twente

Health Valley Chapter Twente

11 november 2010

Op donderdagmiddag 11 november organiseert Health Valley de Health Valley Chapter Twente in samenwerking met MIRA (Universiteit Twente), Innovatieplatform Twente en Kennispark Twente. MIRA presenteert tijdens de bijeenkomst een selectie van de nieuwste innovaties op het terrein van biomedische technologie. De bijeenkomst vindt plaats in de Enschedese bioscoop Cinestar en is vrij toegankelijk.

De middag wordt spectaculair geopend met filmfragmenten waarmee MIRA spin-off XSENS laat zien hoe het Hollywood heeft veroverd. Verder maakt de provincie Overijssel het laatste nieuws bekend over de High Tech Health Farm. Deze Farm gaat nieuwe medische technologieën op maat beschikbaar maken voor de patiënt: de eerste 6 innovaties worden deze middag onthuld. Ook zijn er leerzame parallelle sessies over onderzoek en ondernemerschap op het gebied van medische beeldvorming, robottechnologie, moleculaire diagnostiek, zorg op afstand, biomaterialen en weefseltechnologie.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk zowel voor Health Valley leden als voor geïnteresseerden in de Health sector. Direct aanmelden en het complete programma bekijken kan op
www.health-valley.nl/platformbijeenkomst.