Gemeente Midden-Delfland

Gemeente introduceert Duurzamer Ondernemen Scan

11 November 2010 is de Dag van de Duurzaamheid. Ook in Midden-Delfland is dat merkbaar. De gemeente organiseert dan een bijeenkomst voor ondernemersverenigingen en gebiedspartijen over het thema Duurzaam Ondernemen. Bijzonder is de introductie van de Duurzamer Ondernemen Scan. Die maakt zichtbaar in welke mate een ondernemer een duurzaam beleid voert en waar praktische en betaalbare verbeterpunten mogelijk zijn.

De resultaten van de Duurzamer Ondernemen Scan vormen de basis voor verdere ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen in Midden-Delfland. Ondernemers kunnen de scan vanaf donderdag 11 november via www.middendelfland.nl invullen (Inwoners & Ondernemers > Ondernemers).

Duurzaamheid is voor de gemeente Midden-Delfland belangrijk. ,,Bewustwording en kwaliteit van leven zijn belangrijk voor onze Cittaslow-gemeente. Wij helpen graag mee om ondernemers te motiveren en te begeleiden duurzamer met hun bedrijf, personeel, producten en grondstoffen om te gaanâ aldus wethouder Ageeth van den Heuvel van Economische Zaken.

Genodigden zijn onder andere de besturen van de ondernemersverenigingen in Midden-Delfland, de Stichting Groen Goud, de Kamer van Koophandel, Syntens en agentschap NL.