Gemeente Almere

Genomineerden `Onderneming van het Jaar'

11-11-2010

Siso ICT Life Cycle Services, het Flevoziekenhuis en Graficiënt zijn genomineerd voor de trofee 'Onderneming van het Jaar 2010'. Dit is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven bekend gemaakt, onder voorzitterschap van wethouder Ben Scholten van Economische Ontwikkeling.

Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het Jaar wordt, maakt de wethouder bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op zondag 2 januari 2011.

De genomineerden

Siso ICT Life Cycle verleent dienstverlening voor het vervangen en/of verwijderen van afgeschreven ICT-apparatuur. Met ruim 25 medewerkers biedt zij een uitgebreid dienstenpakket dat garant staat voor de verwerking, verwijdering en/of vervanging van afgeschreven of overtollige apparatuur. Het bedrijf is maatschappelijk betrokken bij nationale en internationale PC-donatie projecten.

Het Flevoziekenhuis in Almere heeft de afgelopen jaren zowel fysiek als organisatorisch een ware metamorfose ondergaan. De zorg is ingericht op mensgericht werken, waarmee het ziekehuis optimaal inspeelt op de behoeften van patiënten, bezoekers en medewerkers. Met circa 1.800 medewerkers en 200 vrijwilligers is het Flevoziekenhuis uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven van Almere.

Graficiënt Printmedia is een veelzijdig en innovatieve full service grafimedia-onderneming. Met haar 30 medewerkers biedt Graficient efficiënte en duurzame oplossingen op het gebied van digitale en online grafische producties.

De prijswinnaar ontvangt een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.