Politie Hollands Midden

Nieuwerkerk aan den IJssel - Man aangehouden na doorrijden na aanrijding fietsster

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11-11-2010 o Politie Hollands Midden heeft op woensdag 10 november rond 17.10 uur een 62-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding met een 15-jarig meisje op een fiets. Het meisje doet aangifte.

De politie kreeg rond 16.45 uur de melding van de aanrijding. Het 15-jarige meisje fietste over de Europalaan en kwam uit de richting van de Iersestraat. Ter hoogte van het zebrapad stak zij over en werd toen aangereden door een auto. Het meisje viel van haar fiets. Volgens een getuige reed de auto verder. De getuige zat op dat moment als passagier in een auto. Zij stapte uit en belde de politie, terwijl de bestuurder van de auto achter de weggereden auto aanreed. De man reed door naar zijn woning. De getuige die achter hem aan had gereden, stapte uit om te vragen waarom de man was doorgereden. Kort daarna kwam de politie en de man werd aangehouden.

Het meisje werd ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Zij had last van haar schouder en verwondingen aan haar gezicht, armen en benen. Zij is voor controle meegenomen naar het IJsselland Ziekenhuis.

Pijltje Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang lokaal politienieuws! Pijltje Volg PolitieHM op Twitter!