Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 11-11-2010

Politie arresteert Bredanaar wegens huiselijk geweld

BREDA: De politie heeft woensdagavond rond 23.15 uur een 42-jarige man uit Breda gearresteerd. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. Tijdens een ruzie eerder op de avond mishandelde hij zijn vriendin in een woning in het stadsdeel Hoge Vucht door haar te slaan en haar keel dicht te knijpen, aldus de verklaring van het slachtoffer. De Bredanaar is op het bureau ingesloten voor verder onderzoek.

Bredanaar (44) met hennep in kofferbak opgepakt

BREDA: Op de Tweeschaar hebben agenten donderdagmorgen tegen 02.15 uur een 44-jarige Bredanaar aangehouden. Bij een controle bleek dat de man in de kofferbak van zijn auto een vuilniszak met henneptoppen had liggen. De softdrugs zijn in beslag genomen, als ook diverse mobiele telefoons en een geldbedrag. De verdachte is meegenomen naar het bureau.

Man uit Teteringen verdacht van bedrijfsinbraak Nieuwe Kadijk

BREDA: Een 42-jarige inwoner van Teteringen is donderdagmorgen rond 07.30 uur aangehouden op de Nassausingel. De man stond gesignaleerd vanwege een inbraak. In augustus 2010 werd bij een kantoor aan de Nieuwe Kadijk ingebroken en computerapparatuur gestolen. Op basis van onderzoek in het kantoor kwamen rechercheurs op het spoor van de nu aangehouden man. Hij is in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 11-11-2010 11:03 | © Regio Midden en West Brabant |