Gemeente Zutphen

finale voorstellingen van Talentvol Zutphen

Het jaar 2010 is een speciaal jaar voor Zutphen. Talenten werden - en worden - letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet met het cultureel jaarthema 'Talentvol Zutphen'. Zangers, dansers en acteurs zijn tijdens het festival Talentvol Zutphen in mei geselecteerd en afgelopen zomer getraind en begeleid. Op zondag 14 nomber tonen zij hun kunsten aan het grote publiek tijdens de finale voorstellingen van Talentvol Zutphen.

Op drie fraaie plekken in de binnenstad van Zutphen worden dan programma's van elk drie kwartier getoond. Bezoekers volgen in drie uur een route, zodat ze alle programma's kunnen meemaken. Bij het bestellen van de kaarten weet u op welke locatie uw route begint.

U kunt kaarten vanaf 11.00 uur afhalen bij de kassa van het Luxor filmtheater aan de Houtmarkt 64, Zutphen. Het programma begint om 12.15 uur op uw eerste locatie. Kaarten kunt u bestelen op: www.hanzehof.nl of tel: 0575-512013.
Kaarten: kosten EUR 2,50.

Om 15.30 uur is de finale van Battle of bands in café La Bicyclette.

Zie ook: www.talentvolzutphen.nl
Talentvol zutphen is het jaarthema die in het leven is geroepen vanuit de kunst en cultuurnota 2008-2012 van gemeente Zutphen.