Gemeente Bernheze


Sportzaal Lindershof ondergaat facelift

Sportzaal Lindershof

In samenwerking met HGC

Zaterdag 6 november jl. heeft wethouder Wijdeven tijdens een feestelijke bijeenkomst van gymnastiekvereniging HGC een bijna vernieuwde Lindershof gepresenteerd.

De afgelopen jaren is er door de gemeente Bernheze fors geïnvesteerd in sportzaal Lindershof. Zo werden in 2009 de sanitaire ruimten gerenoveerd en is er een toestellenberging bijgebouwd. In 2010 werd de volgende stap gezet. In het kader van het gemeentelijk klimaatbeleid is er geïnvesteerd in het terugdringen van het energieverbruik. Diverse duurzame maatregelen, zoals gevelisolatie, vloerisolatie, plaatsen van zonnecollectoren, HR++ glas en nieuwe luchtbehandelingskasten met wtw-units (warmte terugwin units), zijn of worden uitgevoerd. In de herfstvakantie heeft aansluitend de sportvloer een facelift ondergaan. De toplaag is verwijderd en vernieuwd, zodat deze weer voldoet aan de sporttechnische eigenschappen.

Ook heeft de gemeente in nauw overleg met grootverbruiker HGC, de plaatselijke gymnastiekvereniging, diverse materialen vervangen. Hiervoor was budget gereserveerd in onze meerjarenbegroting. HGC heeft hierover contact opgenomen en samen met de gemeente is een wensenlijst opgesteld. Omdat deze lijst een vrij hoog ambitieniveau had, heeft HGC zelf extra acties ondernomen om een aanzienlijke eigen financiële bijdrage te leveren. Dit maakte het mogelijk om enkele professionele turn- en gymnastiekspullen aan te schaffen. Deze werden op 6 november feestelijk overhandigd door wethouder Wijdeven. Een mooi voorbeeld van hoe met gezamenlijke inspanningen meer te bereiken is.

Sportzaal Lindershof

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

kijk eens bij:
WOZ-loket