Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

11 november 2010

---

Nieuw bestemmingsplan ZO-hoek

Nieuw bestemmingsplan Zuidoosthoek ligt ter inzage

11 november 2010
In de raadsvergadering van 2 november 2010 heeft de deelraad - met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) - het bestemmingsplan `Zuidoosthoek' ongewijzigd vastgesteld en heeft tevens besloten om ingevolge artikel 6.12 geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat globaal wordt begrensd door:

* aan de noordkant: het Uitwegpad, de P. Calandlaan, de J. de Koostraat en de S.F. van Oss-straat;

* aan de oostkant: de Christoffel Plantijngracht;
* aan de zuidkant: de Slotervaart;

* aan de westkant: de Hoekenesgracht.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het besluit om geen exploitatieplan op te stellen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 11 november 2010 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de drie locaties van stadsdeel Nieuw-West: Pieter Calandlaan 1, Osdorpplein 1000 en Plein '40 - '45 nr. 1. De locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Deze kennisgeving, het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo?planidn=NL.IMRO.0363.Q0901BPST D-VG01

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen bovengenoemde besluiten beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage ), binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Een beroepschrift dient de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit waartegen het zich richt te bevatten. Verder dient het beroepschrift te worden gedateerd en te worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Wel kan de indiener van een beroepschrift om een voorlopige voorziening verzoeken bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage). Een voorlopige voorziening kan worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

---