SMK

Hoorzitting Barometer Duurzame Bloemist 11 november 2010

Het huidige certificatieschema voor de Barometer Duurzame Bloemist is geldig tot 1 januari 2011. SMK heeft, na evaluatie van de huidige criteria, voorstellen opgesteld voor de herziening van dit certificatieschema. Voordat het College van Deskundigen agro/food deze criteria definitief vaststelt, organiseert SMK een openbare hoorzitting.

Het doel van de bijeenkomst is dat het College zich een goede mening kan vormen over de aansluiting van de criteria op de praktijk. Ingebrachte opmerkingen worden betrokken bij de definitieve vaststelling van het certificatieschema.

Als onderdeel van de herziening is een Energiemodule ontwikkeld, die voor alle detailhandelsbedrijven toepasbaar is. Daarom worden ook niet-bloemisten uitgenodigd voor deze hoorzitting. Deze Energiemodule is het eerste agendapunt op de hoorzitting.

De hoorzitting Barometer Duurzame Bloemist vindt plaats op:

Donderdag 11 november 2010 om 13.30 uur bij SMK in Den Haag, Alexanderveld 7, 2585 DB Den Haag, telefoon: 070-3586300 begin_of_the_skype_highlighting 070-3586300 end_of_the_skype_highlighting

Uitnodiging Hoorzitting