Gemeente Brummen


Forum op donderdag 11 november 2010

(Oorspronkelijke publicatie datum: 31-10-2010)

In de maand november vindt er een forumbijeenkomst plaats met daarop één inhoudelijk onderwerp, de Meerjaren Prognose Grondexploitatie. Het forum vindt plaats onder de benaming forum Ruimte/Samenleving/Bestuur en begint op 11 november om 20.00 uur. Locatie is de raadszaal in het gemeentehuis. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom het fora bij te wonen. De volledige agenda met de achterliggende stukken kunt u vanaf vrijdag 5 november 2010 op deze website downloaden. Ook kunt u vanaf die datum een gratis exemplaar afhalen bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis.

Stellen van vragen
De forumbijeenkomst begint overigens standaard met een vragenronde. Dit betekent dat zowel burgers als raadsleden de gelegenheid krijgen vragen te stellen aan de raad en het college. Burgers worden als eerste in de gelegenheid gesteld hun inbreng te leveren, vervolgens de raadsleden. Wilt u gebruik maken van de moge-lijkheid om in te spreken over een onderwerp of een inhoudelijke vraag te stellen? Dan kunt u dit melden bij de griffier van de raad. Dit kan via telefoonnummer (0575) 56 85 97 of mailadres griffie@brummen.nl. Ook kan het voor aanvang van de bijeenkomst bij de griffier worden aangegeven.

Meepraten
Het doel van de fora is het vergaren van informatie waardoor de vier politieke fracties hun standpunten kunnen vormen voor de besluitvormende raadsvergadering. De forumbijeenkomsten zijn bij uitstek het moment om mee te praten over onderwerpen of voorstellen die op de agenda staan.

De besluitvormende raadvergadering staat in de maand november gepland op donderdagavond 25 november 2010. Die dag bezoekt overigens ook de Commissaris van de Koningin van de provincie Gelderland onze gemeente en vindt er die dag ook een extra bijzondere openbare raadsvergadering plaats.