Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sanex Zero% douchegel voor zero ¤

BEGIN DE DAG VAN DE DUURZAAMHEID MET EEN DUURZAME DOUCHE

Utrecht, 8 november 2010 - Donderdag 11 november is de Dag van de Duurzaamheid. Heel Nederland staat dan in het teken van duurzame acties om energie en het milieu te sparen. Sanex roept iedereen op om deze dag te beginnen met een duurzame douche en heeft hiervoor een paar handige tips. Ten eerste bespaar je heel wat liters water door maar een paar minuten korter te douchen. Daarnaast kun je door minder heet te douchen eenvoudig energie besparen. Maak de duurzame douche compleet met Sanex Zero%. Deze douchegel is biologisch afbreekbaar en vermindert de chemische ingrediënten op je huid en in het milieu. Bovendien is het nu nog makkelijker om je steentje bij te dragen want op de Dag van de Duurzaamheid krijgen consumenten Sanex Zero% voor zero ¤.

Sanex steunt de Dag van de Duurzaamheid. De laatste innovaties van de huidverzorger zijn gericht op het minimaliseren van het aantal chemische ingrediënten in de producten. 'Wij vinden de Dag van de Duurzaamheid een fantastisch initiatief en dragen graag op onze eigen manier iets bij', vertelt Marja Vermeulen, Senior Brand Manager Personal Wash Sara Lee Household & Bodycare. 'Om het consumenten nog makkelijker te maken op deze dag duurzaam te douchen geven wij iedereen de kans om Sanex Zero% gratis uit te proberen.' Deze douchegel voldoet aan de strikte eisen voor biologische afbreekbaarheid en heeft een minimale impact op het ecosysteem. De nieuwe lijn is dan ook beloond met het Europese Ecolabel, het milieukeurmerk van de Europese Unie.

Consumenten kunnen de deelnamecoupon uitprinten op www.sanex.nl. Koop op donderdag 11 november een fles of navulverpakking Sanex Zero% en stuur de ingevulde coupon en de kassabon terug naar Sanex. Het aankoopbedrag en de portokosten worden binnen 4 weken teruggestort op je rekening.


- EINDE PERSBERICHT -

Over Sanex
Sanex is ontstaan in 1986 in Spanje en maakt deel uit van Sara Lee Household & Bodycare. De missie van Sanex is iedereen te ondersteunen in het hebben van een gezonde huid, elke dag opnieuw. Het assortiment bestaat uit een range doucheproducten, deodorants, shampoos en scheerproducten die preventief werken om de huid gezond te houden. Sanex bevat het unieke Dermo Active 3 complex dat de huid helpt gezond te blijven. 3 Elementen zijn daarbij essentieel; hydratatie, bescherming en pH balans. Sanex werkt bij de ontwikkeling van haar producten intensief samen met een groep dermatologen om er zeker van te zijn dat de beste professionals meedenken bij de formulering van de nieuwste producten. Zo was Sanex ooit het eerste merk met een zeepvrije douchegel en een alcoholvrije deodorant. De laatste innovaties van Sanex zijn vooral gericht op het minimaliseren van het aantal chemische ingrediënten.


Noot voor redacties


Noot aan de redactie (