Provincie Utrecht

Provincie Utrecht ondersteunt locatie Amersfoort van het WTCAA

Rectificatie ter verduidelijking van het eerder gepubliceerde bericht: 'Amersfoort krijgt haar eigen World Trade Center'.

Internationale ondernemers in de regio Amersfoort kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het wereldomvattende netwerk van het World Trade Center Almere Area ( WTCAA), locatie Amersfoort, waaraan de provincie Utrecht haar steun heeft gegeven.

Het WTCAA heeft als doel de internationale handel in de Regio Gooi, Eem- en Flevoland te bevorderen. Eerder dit jaar is het WTCAA een nauwere samenwerking aangegaan met de Gemeente Amersfoort. Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht hebben dinsdag 2 november jongstleden besloten dit project ook financieel te steunen.

Internationalisering van het bedrijfsleven is belangrijk voor de economische vitaliteit van Amersfoort en de regio. Naast de gemeente Amersfoort geeft nu ook de provincie Utrecht haar steun aan het WTCAA.

Vanuit de locatie Amersfoort worden internationaliseringsactiviteiten van het economische programma van het WTCAA voor de regio Amersfoort uitgevoerd.

Voor persinformatie:
jolande.havenaar-uringa@provincie-utrecht.nl, (030) 258 2997

Voor algemene vragen:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11