Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amstel sluit jubileumcampagne af met verkiezing en collectors items

SPEEL EEN ROL IN EEN AMSTEL COMMERCIAL

Amsterdam, 11 november 2010 - Als afsluiting van zijn 140-jarig jubileum pakt Amstel vanaf maandag 15 november nog één keer goed uit. Op Hyves lanceert de jarige bierbrouwer een verkiezing voor de meest favoriete Amstel commercial aller tijden. De inzet is hoog, want de hoofdprijs is een rol in een Amstel commercial. Bovendien introduceert de brouwer op 29 november drie jubileum T-shirts. Bij aankoop van een krat Amstel bij onder meer Deen, DekaMarkt, Coop en Plus krijgen consumenten dit felbegeerde collectors item cadeau. De laatste traktatie van de jubilaris zijn historische Amstel vaasjes die vanaf eind december bij Jumbo-supermarkten bij aankoop van een Amstel kratje worden aangeboden. Op Hyves (www.hyves.nl/actie/amstel140) kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op commercials uit het rijke verleden van Amstel. Bovendien kunnen zij hun vrienden uitnodigen om mee te stemmen tijdens de verkiezing van de beste Amstel commercial aller tijden. Op 15 december wordt bekendgemaakt welke Amstel commercial de absolute favoriet is. Iedereen die de winnende commercial op zijn of haar Hyves-profiel heeft staan, maakt kans op de rol in de commercial of andere mooie jubileumprijzen. Retro T-shirts De afgelopen maanden pakte Amstel groots uit ter ere van zijn 140-jarig jubileum. Na exclusieve Jubileumflessen, speciale Jubileumglazen voor de horeca en een fraai vormgegeven historisch boek, volgt nu een laatste collectors item. Bij aankoop van een krat Amstel bier krijgen consumenten één van de drie bijzondere Amstel T-shirts cadeau. Zo zijn de drie Jubileum T-shirts voorzien van opvallende retro reclame-uitingen. De actie loopt van 29 november tot 4 december bij de supermarkten van SuperUnie'.



Historisch vaasje Tot slot kunnen Amstel-fans en -verzamelaars van 27 december tot en met 5 januari bij alle Jumbosupermarkten terecht voor het Jubileum vaasje van Amstel. Bij aankoop van een kratje Amstel kunnen zij kiezen uit één van de drie vaasjes met een Amstel logo uit 1933, 1953 of 1971.

' Supermarkten van SuperUnie: Bas, Boni, Coop, Deen, Deka, Digros, Dirk 3, Dirk, Golff, Jan Linders, Poiesz, Sanders, Emte, Hoogvliet, MCD, Nettorama, Plus, Spar en Vomar.


---