Océ


CrystalPoint technologie van Océ wint High-Tech Systems Action Award

's-Hertogenbosch, 11 november 2010 - Op 11 november heeft Océ op Bits&Chips 2010 Embedded Systemen de High-Tech Systems Action Award in de wacht gesleept.

De jury onder leiding van Fei-topman Rob Fastenau verkoos de inzending van het Venlose bedrijf boven de nominaties van OTB Solar en Tomtom. De prijs is een initiatief van het High-Tech Systems Platform en bedoeld om branchegenoten te erkennen voor een uitzonderlijke prestatie. Het gaat daarbij om zowel technische innovatie als om opmerkelijk marktsucces. Eerder ging de award naar Philips Healthcare (2007), Vanderlande (2008) en Thales (2009).

CrystalPoint Logo Océ kreeg de erkenning voor zijn CrystalPoint technologie. Deze vinding combineert de goede materiaalkundige eigenschappen van toner met de voordelen van inkjet. Océ ColorWave 600 De Océ ColorWave 600 is het eerste product uit Venlo dat de nieuwe technologie gebruikt. Dit breedformaatkleurensysteem - door de tonerballetjes die erin zitten ook wel `knikkerprinter' genoemd - bedient niet alleen het traditionele segment voor technische documentatie, maar ontsluit ook nieuwe, meer grafische domeinen voor Océ, waaronder die voor reclameposters in winkels.
---