Ingezonden persbericht



Maak goud van je hart

Ter gelegenheid van de maand van de spiritualiteit organiseert de Arbeiderspers op 11 november de avond Maak goud van je hart. Als toepasselijke locatie voor deze avond is gekozen voor Museum Catharijneconvent in Utrecht waar tot en met 6 januari 2011 de bijzondere tentoonstelling GOUD te zien is. Voor deze speciale avond verzorgen de auteurs Geert Kimpen en George Parker ieder een lezing waarin ze op hun eigen inspirerende wijze instrumenten aanreiken om mensen te prikkelen hun dagelijks leven vorm te geven zoals zij die willen. Beide auteurs maken hierbij zowel gebruik van eeuwenoude wijsheden als wetenschappelijke inzichten.

Maak goud van je leven
Geert Kimpen(1965) debuteerde zeer succesvol met De kabbalist. Dit boek betekende ook direct zijn internationale doorbraak. Na De geheime Newton (2008) verschijnt op 30 oktober het boek Maak goud van je leven. Hierin beschrijft Kimpen de eeuwenoude formule om je levensmissie te vinden. Wie goud wil màken moet zelf goud wórden. Binnenkort verschijnt eveneens bij de Arbeiderspers zijn derde roman Rachel of het mysterie van de Liefde.

Het grote - en Het kleine - boek van de de creativiteit. George Parker is een van de meest gevraagde sprekers in Nederland en trad met zijn lecture-shows(c) in meer dan 20 landen op. Hij combineert wetenschappelijke inzichten met comedy, illusie, filosofie en kunst. Hij is auteur van Het grote - en Het kleine - boek van de creativiteit.

Goud in de hoofdrol
In de tentoonstelling GOUD in Museum Catharijneconvent Utrecht speelt dit begeerlijke edelmetaal tot en met 6 januari 2011 de hoofdrol. Het museum heeft kunstenaar en vormgever AZIZ gevraagd om een hedendaagse visie op het gebruik van goud te geven. In deze tentoonstelling combineert en confronteert AZIZ de gouden museumcollectie op een verrassende manier met spectaculaire, eeuwenoude of juist gloednieuwe objecten uit binnen- en buitenland en legt hij prikkelende verbanden tussen religieuze, cultuurhistorische, alledaagse en eigentijdse (kunst)voorwerpen.

Gouden aanbieding van Museum Catharijneconvent
Iedere deelnemer van deze avond ontvangt een vrijkaartje voor een bezoek aan de tentoonstelling GOUD en op vertoon van het boek Maak goud van je leven van Geert Krimpen ontvangt u bovendien eenmalig ¤ 2,50 korting op de museumentree (geldig tot en met 6 januari 2011).

Locatie: Het auditorium van Museum Catharijneconvent in Utrecht, Lange Nieuwstraat 38, 3512 PH Utrecht

Tijd: Inloop 19.00 uur, Aanvang programma 19.30 uur

Deelname: ¤ 12,50

Reservering: Stuur een mail aan publiciteit@arbeiderpers.nl, met als onderwerp 'Goud'. Vermeld u het aantal personen er s.v.p. bij?

www.geertkimpen.nl
www.georgeparker.nl
www.hetkleineboekvandecreativiteit.nl

www.maandvandespiritualiteit.nl
www.arbeiderspers.nl

www.catharijneconvent.nl

Noot voor redacties