Ingezonden persbericht


WTC Almere Area organiseert groot expat event in Almere

Internationalisering staat hoog op de agenda van Almere. De Wet Modern Migratiebeleid die op 1 januari 2011 in werking treedt, maakt het voor kennismigranten eenvoudiger zich hier (tijdelijk) te vestigen. Daarom organiseert de Expat Information Services Center (EISC) van het World Trade Almere Area samen met het Expatcenter Amsterdam een evenement voor meer dan 250 HR managers van internationaal werkende bedrijven, hun buitenlandse werknemers, dienstverlenende bedrijven en expat social networks.

Deze middag staat in het teken van de samenwerking van het Expatcenter Amsterdam, World Trade Center Almere Area, internationale bedrijven, serviceverlenende bedrijven en kennismigranten. Als HR manager, of serviceverlenend bedrijf is het creëren van een ideale werk- en leefomgeving voor een expat noodzakelijk om zich hier thuis te voelen. Het programma biedt voorlichting en informatie voor bedrijven en kennismigranten en er worden meerdere workshops gegeven. Belangrijke onderwerpen zijn behalve de Wet Modern Migratiebeleid, de fiscale regelgeving, Expatcenter procedures en maatschappelijke en culturele beleving voor kennismigranten.

Het evenement vindt plaats op 11 november a.s. van 12.30 tot 18.00 uur, in de nieuwe WTC Carlton Tower in Almere-Stad. Het gehele programma vindt u op www.wtcaa.nl/expatevents.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht