Agentschap NL


Krijg een Duurzaam Powerconsult cadeau op 11/11

Op donderdag 11/11 vindt de tweede Dag van de Duurzaamheid plaats. Agentschap NL besteedt deze dag extra aandacht aan duurzame activiteiten.

Initiatiefnemer van de dag is Urgenda en het doel van de Dag van de Duurzaamheid is een grote duurzaamheidsbeweging te creëren. Door het hele land worden er op die dag verschillende activiteiten rondom het thema duurzaamheid georganiseerd. Het programma Leren voor Duurzame Ontwikkeling van Agentschap NL is partner van de dag.

Duurzaamheidsvraagstuk
Het powerconsult? Een team van Agentschap NL en Syntens adviseurs denkt mee met een duurzaamheidsvraagstuk van de klant. Dat is het idee. Op 11/11 doen Agentschap NL en Syntens duurzame powerconsults cadeau aan het MKB. Een duurzaam powerconsult is een adviesgesprek om een initiatief, product of dienst verder te helpen. Hierbij wordt vanuit verschillende invalshoeken door verschillende experts naar het vraagstuk gekeken (denk aan innovatieadvies, duurzame energietechnieken, subsidies, export en octrooien). Uiteraard moet het onderwerp bijdragen aan een duurzame samenleving.

MKB Ondernemers kunnen een duurzaam powerconsult aanvragen bij het Informatiepunt van Agentschap NL (tel 088 6029000) of Syntens (tel 088 4440222). Vervolgens worden de MKB ondernemers uitgenodigd voor een powerconsult op een van de vestigingen van Syntens in het land.

Meer informatie
www.dagvandeduurzaamheid.nu