Lika SkinCare opent schoonheidssalon voor mensen met huidaandoening


Lika SkinCare opent nieuwe schoonheidssalon. Verlichting in Lichtstad voor mensen met huidaandoening

EINDHOVEN, 20101111 -- Lika SkinCare, aan de Kreugelstraat 1 te Eindhoven, opent haar deuren op 16 november 2010. Trotse eigenaresse van de salon, die is ingericht voor mensen met huidaandoeningen, is Natali Jagroep. De salon biedt iedereen die kampt met huidproblematiek behandelingen en er wordt met natuurlijke producten gewerkt. Lika SkinCare pretendeert geen genezing maar garandeert wel verzorging, verzachting en ontspanning.

Op 16 november wordt Natali Jagroeps droom werkelijkheid en opent ze haar eigen salon. Haar eigen ervaringen met een huidaandoening in het gezicht en daarmee haar betrokkenheid bij de doelgroep zijn de basis van deze unieke salon. Met de opening van Lika SkinCare in het hart van lichtstad Eindhoven is Nederlands eerste en enige salon voor mensen met huidaandoeningen (zoals psoriasis, eczeem, acne en andere huidirritaties) een feit. De salon is beslist niet gecreëerd om deze mensen in een hokje te plaatsen, maar om ze de zorg en aandacht te bieden die ze nodig hebben en verdienen.

Huidaandoeningen maken geen onderscheid en komen bij iedereen voor: jong, oud, man en vrouw. Bij Lika SkinCare wordt ook geen onderscheid gemaakt. 'Iedereen is van harte welkom om gebruik te maken van de weldadige en ontspannende behandelingen die de huidklachten verlichten', aldus de eigenaresse.

Lika SkinCare faciliteert behandelingen in baden met zout en mineralen, en in een Fish Bodyspa met de geneeskrachtige Garra Rufa visjes die dode huidcellen verwijderen. Daarnaast biedt Lika SkinCare professionele massages en schoonheidsbehandelingen met natuurlijke producten om de aangedane huid te verzachten en lichaam en geest te ontspannen.

Kort samengevat is Lika SkinCare de enige salon in Nederland om een problematische huid te laten verzorgen. Lika SkinCare is geopend op dinsdag t/m vrijdag 10.00-20.00 en zaterdag 9.00-17.00. Voor meer informatie zie www.likaskincare.nl. Afspraken kunnen telefonisch of via email gemaakt worden, maar klanten kunnen ook even binnenlopen. Vanaf 16 november is iedereen van harte welkom.

Lika SkinCare