Epplejeck Horse and Rider Superstores winnaar ING Retail Jaarprijs


HILVERSUM, 20101111 -- Epplejeck Horse and Rider Superstores heeft de ING Retail jaarprijs "Beste Starter" gewonnen. Dit werd bekend gemaakt op het ING Retail Jaarprijs Gala op woensdag 10 november 2010. Tijdens dit feestelijke ING Retail Jaarprijs Gala in Studio 21, gepresenteerd door Anita Witzier, kregen de winnaars in aanwezigheid van de volledige nationale retailtop hun prijzen uitgereikt. De ING Retail Jaarprijs Beste Starter is bestemd voor het bedrijf met het meest originele en vernieuwende concept. Dit moet worden onderbouwd met een solide ondernemingsplan. Daarnaast wordt er vakjury gekeken naar de financiële resultaten en de mogelijkheid om de formule verder uit te rollen.

Uit het juryrapport: In de korte tijd van het bestaan van Epplejeck (2 jaar) heeft eigenaresse Jacqueline Freeke grote stappen voorwaarts gemaakt. Inmiddels telt Epplejeck vijf vestigingen en een centraal magazijn. Epplejeck beschikt over eigen huismerken in een mooie mix met de typische hippe ruitersportmerken. Het gebruik van social media, het aanwezig zijn op concoursen en sponsoring versterken de authenticiteit van dit nieuwe merk. Beleving en functionaliteit gaan hand in hand met stevige goederendominantie. Maar ook de snelle en functionele website annex webshop mag er zijn. De jury is onder de indruk van de dadendrang en het niveau van deze startende, allround onderneemster, die van aanvang af durft te kiezen voor een hoge moeilijkheidsgraad. Het ziet er naar uit, dat Epplejeck een snelle expansie gaat doormaken in Nederland. We gaan er in de komende jaren nog veel van horen!

Epplejeck Horse and Rider Superstores
In Nederland zijn ongeveer 800.000 mensen die de ruitersport beoefenen of direct gelinkt zijn aan de ruitersport. Een sport met een hoog liefdesgehalte voor het paard. Een sport die vooral beoefend wordt door jonge modieuze vrouwen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar. Een vrouw die bekend is met hippe winkelformules in de fashion retail. Dit laatste is niet terug te vinden in het winkelaanbod van de ruitersport. Daarom is Jacqueline Freeke, eigenares van Epplejeck, twee jaar geleden met een vernieuwende formule gestart. Hippe, moderne en rijk uitgeruste ruitersportshowrooms gericht op mode en liefde voor het paard, met een enorm breed en diep assortiment en verkoopmedewerkers die hun passie en kennis commercieel kunnen overbrengen aan de klant. Inmiddels heeft Epplejeck vijf showrooms verspreid door heel Nederland, waarvan vier Superstores in Heemskerk, Eindhoven, Zwolle en Groningen en een Outlet in Drachten. Het hoofdkantoor en distributiemagazijn bevinden zich eveneens in Drachten.

Link voor beeldmateriaal:
picasaweb.google.com/107072114061969114721/EpplejeckWinnaarINGRetailJaarprijs#

Epplejeck Horse and Rider Superstores