Vaultex versterkt organisatie met projectmanager en accountmanager


VEGHEL, 20101111 -- Vaultex, kennisspecialist in advisering, ontwerp, realisatie en projectbegeleiding voor datacenter infrastructuur, heeft twee nieuwe medewerkers aangetrokken voor haar vestiging in Nederland. Bart van Spaandonk (39) gaat bij Vaultex Nederland aan de slag als Projectmanager, terwijl Peter van den Broek (39) gaat werken als Accountmanager.

Door deze versterking komt het personeelsbestand van de Vaultex-vestigingen in België en Nederland uit op 15 medewerkers. Deze hoogopgeleide en zeer ervaren consultants leveren hun diensten op het gebied van datacenteradvisering, realisatie en service aan klanten zoals MCB Nederland, Claranet Benelux, SD Worx, Katholieke Universiteit Leuven, Belgacom, LU, Audi, en de Belgische steden Hasselt en Leuven.

Datacenters expertise
"Met de komst van Bart van Spaandonk en Peter van den Broek hebben wij twee hoogopgeleide en zeer ervaren medewerkers in huis gehaald met veel expertise," zegt Vincent Liebe, Business Unit Manager van Vaultex Nederland. "Door hun jarenlang opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement, datacenters en ICT-projecten passen zij goed binnen de cultuur van de Vaultex organisatie, waarin diepgaande kennis rond datacenters een absolute must is."

"Met het versterkte team verwachten wij onze kennispositie in de markt verder te kunnen uitbreiden," zegt Liebe. "Wij zien dat operational excellence in de datacenter omgeving de komende tijd, onder andere gebaseerd op duurzaamheid, steeds belangrijker wordt. Dit betekent dat de processen in datacenters uiterst efficiënt en professioneel ingericht moeten worden. Door de personele uitbreiding zullen meer klanten kunnen profiteren van de door Vaultex opgebouwde kennis en ervaring die nodig is om dit te kunnen bereiken."

Bart van Spaandonk, projectmanager (39)
De nieuwe Projectmanager bij Vaultex werkte vanaf 2003 als internationaal projectmanager bij Convenience Food Systems in Bakel, een internationale totaal leverancier van productieoplossingen en -machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Voorafgaand aan deze functie werkte hij als projectmanager en in diverse logistieke functies bij verschillende bedrijven, waaronder de Koninklijke Verhulst Luchtbehandeling en Stork. Bart van Spaandonk begon zijn loopbaan met een technische bedrijfskundige opleiding aan de HTS in Eindhoven, aangevuld met een Post HBO opleiding Luchtbehandeling bij de Faculteit Techniek van de Hogeschool Utrecht.

Peter van den Broek, sales accountmanager (39)
De nieuwe Accountmanager bij Vaultex werkte hiervoor als accountmanager Beheer en Hosting Managed Services bij ICT-dienstverlener Ctac. Van 1999 tot 2007 werkte hij in verschillende functies bij Rabobank Nederland, zowel op het gebied van accountmanagement als engineering. In totaal brengt Peter van den Broek als Bedrijfskundig Informaticus meer dan 18 jaar ervaring binnen het ICT-vakgebied in verschillende functies en branches mee naar zijn nieuwe functie bij Vaultex. In deze functies bouwde hij onder andere kennis en ervaring op rond Information Security, Proces Management en Data Betrouwbaarheid.

---------------------------------
Over Vaultex
Vaultex (www.vaultex.eu) is een projectenorganisatie voor de realisatie van datacenter infrastructuren, met eigen vestigingen in België en Nederland. In totaal werken bij Vaultex momenteel 15 medewerkers die klanten met kennisintensieve begeleiding bijstaan bij alle vraagstukken rond datacenter ontwerp, inrichting, datacenter renovatie en migratie. Vaultex werkt voor klanten zoals SD Worx, Katholieke Universiteit Leuven, Belgacom, MCB Nederland, Claranet Benelux, LU, Audi, en de Belgische steden Hasselt en Leuven.

Vaultex is onderdeel van de Aegide Group (www.aegide-group.com), een Europese speler op het gebied van het geïntegreerd ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogwaardige behuizing-, koel- en monitoringoplossingen voor de ICT markt en de hightech OEM-industrie. Met zo'n 175 toegewijde en ervaren specialisten in dienst rekent Aegide Group diverse wereldspelers tot haar klantenkring.





Ingezonden persbericht