Ingezonden persbericht


Opening Il Principe; One stop luxury shop

Na een jaar in Italië research te hebben gedaan naar de ins & outs van de befaamde Italiaanse modewereld, brengt Cees Prins zijn unieke stijl, via zijn one stop luxury shop Il Principe, naar Amsterdam. Il Principe opent donderdag 11 november zijn deuren op de Overtoom 400. Dit is de nieuwe 100% Italiaanse hotspot! Hier slaagt iedere man met stijl voor zijn Casual Friday, Lazy Sunday en Business Monday outfit.

Omdat Cees Prins service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan, is alle kleding bij Il Principe op maat leverbaar. En dit geldt niet alleen voor de pakken en de shirts, want ook de knitwear is su misura.

Uniek is het kledingmerk Capobianco, dat exclusief bij Il Principe verkrijgbaar is. Dit Italiaanse label wordt met passie en liefde vervaardigd; hun slogan is dan ook "made with love". Wat ook heel liefdevol wordt geproduceerd, zijn de shirts van Il Principe. Deze worden C02-neutraal in Italië vervaardigd.

Ook schoenenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Il Principe. In het repertoire vallen bijvoorbeeld de schoenen van het merk Arfango uit Firenze. Deze handgemaakte juweeltjes zijn aan de binnenkant stuk voor stuk afgewerkt met het voor Arfango zo kenmerkende zijde fluweel.

Zelfs voor Eau de Parfum zijn de mannen bij Il principe aan het goede adres. De exclusieve Italiaanse parfums van Odori worden hier exclusief verkocht. De geurlijn van Odori is geïnspireerd op de geuren van de bijzondere stad Firenze.

Il Principe is een verrijking voor alle mannen met stijl!

Donderdag 11 november (16:00-19:00) wordt deze winkel in stijl geopend in samenwerking met Martini Prosecco.

Il Principe
Overtoom 400
1054 JS Amsterdam
www.il-principe.nl
www.twitter.com/overtoom400



Ingezonden persbericht