Persbericht

Symantec neemt CRN award Best Security Vendor 2010 in ontvangst

Utrecht, 11 november 2010 - Symantec heeft gisteravond de CRN Channel Award voor Best Security Vendor 2010 in ontvangst mogen nemen. De CRN awards worden jaarlijks uitgereikt aan de resellers, distributeurs en fabrikanten die in 2010 het beste hebben gepresteerd.

De jaarlijkse award ceremonie werd woensdagavond gehouden in de Wintertuin van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De avond werd druk bezocht door leveranciers, partners en media. CRN heeft de Best Security Vendor Award aan Symantec toegekend na een stemming door Nederlandse resellers en distributeurs.

"Het is voor Symantec Nederland een grote eer om deze award in ontvangst te mogen nemen. Wij willen dan ook graag onze distributeurs en resellers bedanken die Symantec hebben verkozen tot Best Security Vendor 2010. Ons nieuwe partner programma getuigd ook van het feit dat wij ons blijven focussen op de partners en hen willen ondersteunen waar dat nodig is", zegt Ian Walker, Distribution & SMB Sales Manager Symantec.

Symantec heeft onlangs als aanvulling op haar bestaande channel programma portfolio, nieuwe initiatieven gelanceerd zoals verhoogde kortingen en verbeterde technische specialisatiemogelijkheden. Productkwaliteit en reputatie vormen de basis voor een succesvol bedrijf en Symantec blijft zich er maximaal voor inzetten de Nederlandse channel markt het beste te bieden.